«Οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί – Οι φτωχοί θα πεθάνουν»

4315

Πατροκοσμάς: “Οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί, και οι φτωχοί θα πεθάνουν” έλεγε ο Πατροκοσμάς, και αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι να δούμε την εκπλήρωση και αυτής της προφητείας του μεγάλου μας Εθνομάρτυρα.

Εαν αναλογιστούμε ότι όλοι αυτοί που θεωρούσαμε “ότι τα έχουν”, είτε επειχειρηματίες, είτε τυχάρπαστοι του lifestyle, τώρα κλείνουν τις επιχειρήσεις τους άρον άρον, και πουλάνε τα σπίτια τους στη Μύκονο σε εξεφτελισικές τιμές όπως επίσης και το επιεκίμενο κούρεμα σε υψηλές καταθέσεις, που θα ξεκινήσει από την Κύπρο και θα το δείτε ότι θα φτάσει μέχρι και τα νησιά Μπαρμπάντος, τότε όντως οι πλούσιοι θα γίνουν φτωχοί.

Θα μείνει μόνο η Ελίτ που θα κυβερνάει τον πλανήτη. Οι εκπρόσωποι του Εωσφωρισμού – Υλισμού στον κόσμο, εξ’ου και η έχθρα τους προς την Ελληνορθοδοξία, και τον Αρχαιοελληνισμό που αποτελούν τους εκπροσώπους του ελεύθερου πνεύματος και της ενατένισης του Θείου. Άρα των βασικότερων αντιπάλων του Εωσφωρισμού-Υλισμού.

Όσο για τους φτωχούς αφού τους πάρουν τα λίγα χρήματα που νομίζουν ακόμα ότι έχουν, και τους κατασχέσουν τα σπίτια με “φανταστικά” χρέη που προέκυψαν από “φανταστικό” δανειζόμενο και δημιουργηθέν εξ’ αέρος κοπανιστού χρήματος, τότε σύντομα θα τους δούμε να πεθαίνουν στους δρόμους, είτε από την πείνα είτε από πνευμονία, είτε γιατί θα σκοτώνουν ο ένας τον άλλο, για να φάνε ότι βρουν.

Φυσικά μέσα σε αυτούς θα βρισκόμαστε όλοι μας. Και όμως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να πιστεύουν ότι με κάποιο μαγικό τρόπο, καθίστοί στον καναπέ τους και παρακολουθώντας Τατιάνα στην τηλεόραση, θα σωθούν απλώς αλλάζοντας κβαντική πραγματικότητα, και περνώντας σε έναν “παράλληλο” κόσμο, όπου όλα αυτά θα είναι ένα κακό όνειρο.

Μόνο που σύμφωνα με την Κβαντική Φυσική αυτό απαιτεί τεράστια ποσά ενέργειας, και όχι καναπέ-φραπέ.

Ευτυχώς που ο Πατροκοσμάς προβλέπει και άλλα πράγματα πολύ πιο ευχάριστα.