Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στα Δερβενοχώρια: Ανήκουν στο Μάριο Παπαγεωργίου που εξαφανίστηκε 10 χρόνια πριν;

629

Μάριος Παπαγεωργίου: Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο μία ακόμη πληροφορία σχετικά με αυτή την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πιο συγκεκριμένα σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμησή της, εντόπισε οστά ενώ παραδίπλα υπήρχε και μια χειροβομβίδα.

Ήταν Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012, όταν ο 26χρονος Μάριος Παπαγεωργίου, φεύγει από το Διακοπτό Αχαΐας όπου βρισκόταν για διακοπές με τη μητέρα του για την Αθήνα.

Από εκείνη την ημέρα η μητέρα του δεν τον ξαναείδε ποτέ. Όλα αυτά τα χρόνια η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τη σορό του, ενώ δεκάδες είναι και οι εκπομπές που έχει αφιερώσει η Αγγελική Νικολούλη αναζητώντας το τι ακριβώς έγινε.

Βρέθηκαν οστά σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια

Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο μία ακόμη πληροφορία σχετικά με αυτή την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Πιο συγκεκριμένα σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμησή της, εντόπισε οστά ενώ παραδίπλα υπήρχε και μια χειροβομβίδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός ο τάφος στα Δερβενοχώρια ίσως να είναι ο τάφος που οι απαγωγείς έθαψαν τον άτυχο Μάριο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 26/10 σε ένα σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφανή Βοιωτίας και οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή, καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, ότι οι απαγωγείς σε μία προσπάθεια να «σβήσουν» τα ίχνη τους έκαψαν ή έθαψαν τη σορό του 26χρονου σε αυτό το σημείο.

Θα γίνει εξέταση DNA;

Η αστυνομία αναμένεται να αναζητήσει σε ποιον ανήκουν αυτά τα οστά, αφού αν ανήκουν τελικά στον Μάριο Παπαγεωργίου, θα δοθεί ένα τέλος σε αυτή την εφιαλτική ιστορία, που ζουν οι κοντινοί του άνθρωποι εδώ και δέκα χρόνια. Ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να εξακριβώσουν αν τα οστά αυτά ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου είναι να γίνει εξέταση DNA.

Υπενθυμίζεται ότι βασικός ύποπτος για την υπόθεση του 26χρονου ήταν ένας οικογενειακός φίλος ηλικίας 72 ετών, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και επιπλέον 20 έτη για ανθρωποκτονία, αρπαγή από κοινού, απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και σύσταση συμμορίας.

tanea.gr , in.gr