Τόλης Βοσκόπουλος: Η βαθιά πίστη του και το ευχαριστώ στο Θεό

1175

: Μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες, γεγονός που οδήγησε τον εξίσου μεγάλο καλλιτέχνη και στιχουργό σε πολλές επιτυχίες του Γιάννη Πάριο να δηλώσει: «ο μόνος σταρ που έχει η Ελλάδα είναι ο Τόλης».

Μάλιστα όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Γερολυμάτος τη δεκαετία του 1970 οι νέοι τραγουδιστές έσπαγαν το δόντι τους προκειμένου να μοιάσουν στον Βοσκόπουλο (λόγω της χαρακτηριστικής οδοντοστοιχίας του καλλιτέχνη).

Επίσης ήταν γνωστή η αγάπη, που είχε ο Τόλης Bοσκόπουλος στο Θεό. Αυτό που πιθανώς δεν γνωρίζουν πολλοί είναι το πόσο μεγάλη ήταν αυτή του η αγάπη και πίστη για τα Θεία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του entertv.gr ο Τόλης κάθε βράδυ αφότου τελείωνε το πρόγραμμα του αναχωρούσε για το σπίτι του…

Μόνο που δεν ακολουθούσε την κανονική και σύντομη διαδρομή αλλά επέλεγε να κάνει το διπλό σχεδόν δρόμο προκειμένου κατευθυνόμενος προς το σπίτι του να περάσει από όσες το δυνατόν περισσότερες εκκλησίες.

Μάλιστα κάθε φορά που έβλεπε μια έκανε το σταυρό του με ευλάβεια. Αυτό γινόταν μετά το τέλος κάθε προγράμματος, όσο αργά κι αν είναι, ότι ώρα και αν ήταν.

orthodoxianewsagency.gr