Το Icons Axion Esti στην Τουριστική Έκθεση Θεσσαλονίκης 3 με 6 Μαρτίου, με μοναδικά προϊόντα

472

Icons Axion Esti: Με χαρά σας περιμένουμε στην Τουριστική Έκθεση της Θεσσαλονίκης η οποία θα πραγματοποιηθεί 3-6 Μαρτίου στο Περίπτερο 5 της ΔΕΘ (HELEXPO).

Σας περιμένουμε να σας παρουσιάσουμε την πλούσια συλλογή μας σε Βυζαντινές εικόνες κατασκευής μας καθώς και άλλα εκκλησιαστικά είδη.

Η έκθεση απευθύνεται σε εμπόρους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 6937176277


Meteorashop.gr – Ιcons Axion Esti

To εργαστήριο Ιcons Axion Esti ιδρύθηκε το 1997 κάτω από την σκιά των βράχων των Άγιων Μετεώρων. Στόχος του είναι η κατασκευή βυζαντινών εικόνων με σεβασμό στην χριστιανική βυζαντινή παράδοση και τεχνοτροπία.

Στο εργαστήριο μας κατασκευάζονται βυζαντινές εικόνες υψηλής ποιότητας από άξιους τεχνίτες με αγάπη και πίστη χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία χρόνων και υλικά άριστης ποιότητας. Διαθέτουμε ποικιλία θεμάτων και σχεδίων.

Οι εικόνες από παλιά αποτελούν «παράθυρα στο βασίλειο του Θεού» για την ορθόδοξη πίστη. Σε αυτές απεικονίζονται στιγμές από την ζωή του χριστού, της Θεοτόκου και από την ζωή των αγίων που μας φέρνουν πιο κοντά στον Θεό.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε με μεγάλη μας χαρά για τα θέματα και τα σχέδια που σας ενδιαφέρουν.

Το εργαστήριο βρίσκεται στο 5ο χιλιόμετρο Ε.Ο Τρικάλων-Καλαμπάκας

Τηλ: 6937176277 – 6977517385