Ρωσία: Ιερέας αποκεφάλισε τη σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους

658

Φρίκη προκαλεί η είδηση από τη Ρωσία πως 40χρονος ιερέας σκότωσε την 44χρονη σύζυγό του, αποκεφαλίζοντάς την, μπροστά στα αθώα μάτια της 8χρονης κόρης τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο ορθόδοξος ιερέας Μιχαήλ Ζουμπάρεφ, συνελήφθη μετά την δολοφονία της Βικτόρια Ζουμπάρεβα. Η κόρη τους και ο γιος τους μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο και λαμβάνουν ψυχολογική βοήθεια.

Όπως αναφέρουν ρωσικά μέσα, οι ενορίτες είχαν διαμαρτυρηθεί για την «περίεργη» συμπεριφορά του ιερέα και νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

Προέτρεπε την κόρη του να συμμετάσχει

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Ζουμπάρεφ έκοψε με λεπίδα τον λαιμό της Viktoria πριν διαμελίσει το σώμα της.

Καλυμμένος με αίμα, άρχισε να προσεύχεται, προτρέποντας την κόρη του να συμμετάσχει.

H άτυχη 40χρονη (δεξιά) με φίλες της

Σοκαρισμένο το κορίτσι

Το σοκαρισμένο κορίτσι τηλεφώνησε στον μεγαλύτερο αδελφό της για να τον παρακαλέσει να επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας.

Ορισμένες μαρτυρίες λένε ότι ο ιερέας έβαλε το κομμένο κεφάλι της γυναίκας του στον καταψύκτη και το βρήκε η κόρη του. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήταν ο γιος του «ήλπιζε ότι το κεφάλι της μητέρας του θα μπορούσε να επανακολληθεί» στο σώμα της.

Ο Ζουμπάρεφ είχε αποφοιτήσει από θεολογική σχολή το 2010 και εργαζόταν ως ιερέας σε φυλακές. Τώρα, αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης για το απεχθές έγκλημά του.

protothema.gr