Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης

327

Δημήτρης Τσούτσης: Έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο ξένοι» ως η σχέση της Ντέμης Μαρκορά.

Πέθανε ο ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης. Ο ηθοποιός έγινε γνωστός ιδιαίτερα στην τηλεόραση από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά του MEGA «Δύο ξένοι» ως ο… καναλάρχης και ιδιοκτήτης του σταθμού ως Νικηφόρος Κασιμάτης όπου εργαζόταν η Μαρίνα Κουντουράτου ενώ αποτελούσε και τη σχέση της Ντέμης Μαρκορά.

Ο Δημήτρης Τσούτσης από το 1965 έως το 2001 έλαβε μέρος σε 66 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Εκτός από τους «Δύο Ξένους» συμμετείχε στο σίριαλ του Mega «Λαβ σόρυ», όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης.

Φιλμογραφία
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Παπαφλέσσας /Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)
Σουλιώτες (1972)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Ως την τελευταία στιγμή / Το μεγάλο παιχνίδι (1972)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)
Love sorry, νονός Λίλης
Άλλη μια φασαρία, Σιμωνίδης

Οι φίλοι του τον αποχαιρετούν μέσα από το Facebook

protothema.gr