Κώστας Αποστολάκης: Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Ιησούς Χριστός κατάλαβα πόσο ατελής είμαι

371

Κώστας Αποστολάκης: «Είπα ότι δεν θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει», σημείωσε ο ηθοποιός,

Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τη ζωή του, την πίστη του στο Θεό, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και την κόρη του.

Έχασα όλα μου τα χρόνια

«Ήμουν 30 χρόνια ανταγωνιστικός, έχασα όλα μου τα χρόνια να είμαι έτσι. Έχω πει πάρα πολλές φορές συγγνώμη, αλλά έχουν μείνει χιλιάδες να πω, το καλύτερο είναι δια ζώσης και όχι μέσω μηνύματος».

Κατάλαβα ποσό ατελής είμαι

«Όταν μπήκε στη ζωή μου ο Ιησούς Χριστός, κατάλαβα ποσό ατελής είμαι. Είπα ότι δεν θέλω να κάνω τη ζωή που κάνω, γονάτισα και παρακάλεσα τον Χριστό να έρθει», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση του με τη θρησκεία.

Για τις οικονομικές δυσκολίες

«Βίωσα πάρα πολλές φορές οικονομικές δυσκολίες και με διαφορετικό τρόπο. Στο θέατρο έχω δουλέψει πάρα πολλές φορές δωρεάν στις αρχές της καριέρας μου. Λίγοι ηθοποιοί στην Ελλάδα ζουν τις οικογένειες τους από το θέατρο».

Η κόρη του και ο δεύτερος γάμος

«Η κόρη μου είναι 10 ετών, δε θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά θαυμάζει με τον τρόπο της, το χαίρεται, δεν το λέει από μόνη της στο σχολείο για εμένα», είπε χαρακτηριστική ενώ εξήγησε ότι: «Επειδή δε συνεχίστηκε ο γάμος μου, με εμπόδισε να κάνω έναν άλλο. Η συνταγή είναι να κατακτήσει το ζευγάρι την αδικία, οποίος θέλει να έχει δίκιο θα είναι μόνος».

parapolitika.gr