Ιερέας ζήτησε συγχώρεση και προσευχή και λίγες μέρες μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο

850

Τα λόγια του Ιερέα στην τελευταία του ανάρτηση:

“Όλους όσους έχω στενοχωρήσει, ακόµη και ἀθελά µου, τους ζητάω να µε συγχωρέσουν και να µε έχουν στις προσευχές τους. Τώρα ειδικά τις έχω μεγάλη ανάγκη”

Καλό Παράδεισο!

Ο ιερέας άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο στο Βελεστίνο. Είχαν προηγηθεί δύο αναρτήσεις, με τη μία να προκαλεί έκπληξη και ερωτήματα…

Ο άτυχος ιερέας σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Βελεστίνο στα 52 του χρόνια. Ήταν φίλαθλος της ΑΕΚ και αυτό το ήξεραν οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του. Λίγο πριν το δυστύχημα είχε βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και μάλιστα είχε σηκώσει και μια φωτογραφία με το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας. Ο θάνατος για τον ίδιο παραμόνευε στο ταξίδι της επιστροφής. Όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου και του Βελεστίνου, ο τραγικός χαμός του ιερέα Αλέξιου Τζανή σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Μαρτίου. Ο άτυχος 52χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε και καρφώθηκε σε κολώνα, κοντά στις αποθήκες της πρώην ΚΥΔΕΠ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Λίγα λεπτά πριν κοπεί το μήνα της ζωής του, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook τη φωτογραφία του με το κασκόλ της ΑΕΚ μέσα στο νέο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Λίγες μέρες πριν, με την έναρξη της Σαρακοστής έκανε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία ζητούσε συγχώρεση και να τον συμπεριλάβουν στις προσευχές τους οι πιστοί. Για αδιευκρίνιστο λόγο αναφέρει μάλιστα ότι «τώρα ειδικά το έχει μεγαλύτερη ανάγκη».

Ο άτυχος ιερέας προσέφερε τις υπηρεσίες του στη Μητρόπολη Δημητριάδος αμισθί, ενώ εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΒΟΛ. Ανείπωτος ο πόνος για τη σύζυγο του και τα ανήλικα παιδιά που αφήνει πίσω του.

newsit.gr