Η έκπληξη των ΕΚΛΟΓΩΝ 2023! Υποψήφια η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου Μαρία Εζνεπίδου!

901

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: Μία υποψηφιότητα -έκπληξη ήρθε σήμερα σε ένα πατριωτικό κόμμα! Υποψήφια βουλευτής με το κόμμα ΄΄ΝΙΚΗ΄΄ και η ανηψιά του Αγίου Παϊσίου, Μαρία Εζνεπίδου.

Του Γιώργου Θεοχάρη

Η κ. Εζνεπίδου επιδιώκει να προσελκύσει τον σκληρό εκκλησιαστικό χώρο που πλέον είναι χωρίς καπετάνιο, καθώς οι περισσότεροι εκ των ψηφοφόρων του, δηλώνει ότι ακόμα δεν ξέρει τι θα ψηφίσει στις ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ Μαϊου 2023, όπως τονίζουν αρκετοί σε επικοινωνία με το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

«Έχουμε ευθύνη ενώπιον Θεου και ανθρώπων, αν δεν αντιδράσουμε θα σηκωθούν οι πρόγονοί μας από τους τάφους», έλεγε ο Άγιος Παΐσιος.

Πλέον, με τη ΝΙΚΗ, η οποία βρέθηκε στην οκτάδα των πολιτικών σχηματισμών σε πρόθεση ψήφου, υποψήφια βουλευτής θα είναι και η Μαρία Εζνεπίδου, ανηψιά του Αγίου Παϊσίου.

Μάλιστα, το κόμμα «ΝΙΚΗ» ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, συγκεντρώνοντας 1%.

 Οι ψήφοι των «πιστών»

Παράλληλα, ορισμένοι εκτιμούν ότι το εν λόγω κόμμα, καθώς και η υποψήφια ανιψιά ενός Αγίου, αναμένεται να πιέσουν ιδιαίτερα την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Μπορεί ο πολύς κόσμος να μην έχει ιδέα ποιος είναι ο Δημήτρης Νατσιός, λέγεται όμως πως έχει ισχυρή αποδοχή στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ η υποψηφιότητα Εζνεπίδου προσδοκάται να ενισχύσει το κόμμα, προσελκύοντας τις ψήφους των «πιστών».

 ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΄΄ΝΙΚΗ΄΄

Το κόμμα «ΝIKH» είναι ένα από τα 36 κόμματα που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 21ης Μαΐου, καθώς πήρε το «πράσινο φως» από τον Άρειο Πάγο.

Ιδρύθηκε το 2019 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και το τιμόνι έχει αναλάβει ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος, θεολόγος, συγγραφέας και, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του, «συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης.

Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς ‘δεξιές’ κι ‘αριστερές’ παρωπίδες ή γενικόλογους ‘πατριωτισμούς’ αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».

Κόμμα ΝΙΚΗ: Θα καταργήσουμε την κομματοκρατία

Τα στελέχη του κόμματος επισημαίνουν, πως “αντικειμενικός σκοπός της ΝΙΚΗΣ είναι η κατάργηση της κομματοκρατίας που καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό εδώ και δεκαετίες. Η ΝΙΚΗ αποκλείει, υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις, τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, αλλά και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που κατέστρεψαν- αναφέρει- την πατρίδα, ψηφίζοντας εθνοκτόνους νόμους, σιωπώντας απέναντι σε εθνοκτόνες πολιτικές ή καπηλευόμενα τα πατριωτικά αισθήματα του ελληνικού λαού”.

Η “Νίκη” δημιουργήθηκε το 2019, ένα μήνα πριν τις εκλογές, αλλά δεν πήρε μέρος στην (τότε) εκλογική μάχη εξαιτίας, οργανωτικών προβλημάτων. Στην εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαίου κατεβαίνει με πλήρεις συνδυασμούς σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Ένα βήμα, δηλαδή, στην εκλογική σκακιέρα, που δεν κάνει το ΕΑΝ του Αν. Κανελλόπουλου, καθώς το κόμμα του πρώην αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου, δεν θα έχει εκπροσώπηση σε 13 από τις 60 περιφέρειες.

Για την κάθοδο στην εκλογική αναμέτρηση “απέφυγε να υιοθετήσει ταυτότητα, εθνικά σύμβολα ή συμπεριφορές που θα καθιστούσαν έκνομη την συμμετοχή της στις εκλογές. Απέφυγε επίσης ακροβασίες συνεργασίας με πατριωτικές πολιτικές “συνιστώσες”, οι οποίες θα περιελάμβαναν πολιτικές που δεν πληρούν βασικά κριτήρια των αξιών της ΝΙΚΗΣ” όπως σημειώνουν οι επιτελείς του κόμματος.

vimaorthodoxias.gr