Ενδοοικογενειακή βία: Η παπαδιά στο Πήλιο ξέσπασε στο facebook – «Με ζηλεύει» απαντάει ο ιερέας

150

Ενδοοικογενειακή βία: H σύλληψη του ιερέα στο Πήλιο για ενδοοικογενειακή βία προκάλεσε αίσθηση στην τοπική κοινωνία. Η παπαδιά μιλάει για κακοποίηση και ο ιερέας για ζήλεια, που έχει κάνει άνω – κάτω, τις ζωή του…

Θέμα συζήτησης στο Πήλιο και όχι μόνο, η σύλληψη του ιερέα για ενδοοικογενειακή βία και οι ισχυρισμοί της γυναίκας του. Η παπαδιά μιλάει για συστηματική κακοποίηση στο σπίτι που μένουν και υποστηρίζει πως η ζωή της, έχει γίνει κόλαση.

Ο ιερέας από την άλλη επιμένει πως εκείνη τον ζηλεύει και δημιουργεί χωρίς λόγο προβλήματα. Η άφιξη των αστυνομικών στο σπίτι μετά από τηλεφώνημα της γυναίκας και οι εξελίξεις που ακολούθησαν, κρατούν το θέμα στο προσκήνιο.

Βιώνω την κακοποίηση έγραφε σε διαδικτυακή ομάδα στο Facebook η σύζυγος του ιερέα από το Νότιο Πήλιο, που κατηγορήθηκε για κακοποίηση, ενώ από το περιβάλλον του παπά διέρρευσε πως η σύζυγος τον ζήλευε.

Η ίδια όμως έγραφε στη διαδικτυακή ομάδα, πως ο σύζυγός της την κακοποιεί λόγω εξωσυζυγικής σχέσης. Χθες (27-06-2022) η σύζυγος ηταν τρομοκρατημένη στο δικαστήριο και δέχτηκε να υπάρξει ποινική διαμεσολάβηση.

Χθες ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου εμφανίστηκε ο κατηγορούμενος ιερέας από το Νότιο Πήλιο, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή πέρασε την νύχτα του στο κρατητήριο μετά από καταγγελία της συζύγου του ότι την χτύπησε και ότι “έσπασε” το σπίτι.

Ωστόσο από κοινού δέχθηκαν ότι συναινούν να πάνε σε ποινική διαμεσολάβηση ώστε να επιλύσουν τις ενδοοικογενειακές διαφορές τους και παράλληλα αίρονται και οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί στον ιερέα: δηλαδή να μην πλησιάσει την συζυγική εστία και να μην πλησιάζει την παπαδιά πιο κοντά από τα 150 μέτρα.

Η πρεσβυτέρα από το προηγούμενο Σάββατο ζήτησε από το Τριμελές Αυτόφωρο

Πλημμελειοδικείο να μην ασκηθεί δίωξη σε βάρος του ιερέα συζύγου, παρά το γεγονός ότι το επεισόδιο της λεκτικής βίας, των εντάσεων, των φωνών και της χειροδικίας είχαν σημειωθεί και κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με το gegonota.news, μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνταχθεί το πρακτικό της ποινικής διαμεσολάβησης και στις 4 Ιουλίου, θα επιστρέψει το ζευγάρι (παπάς και παπαδιά) στο δικαστήριο, έχοντας πια ολοκληρωθεί η διαδικασία της διαμεσολάβασης, να τεθεί στο αρχείο η ποινική δίωξη του ιερέα.

newsit.gr