Στη Βέροια έζησε την πιο συγκινητική στιγμή της ζωής του ο Βασίλης Καρράς – Είχε λάβει το μετάλλιο της Παναγίας

2104

Βραβεύτηκε στο Συναπάντημα Ποντιακής Νεολαίας στην Παναγία Σουμελά – Αποδέχθηκε το βραβείο με δάκρυα στα μάτια.

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε σ’ όλη την Ελλάδα, η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 70 χρονών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Ένας από τους μεγαλύτερους τροβαδούρους της σύγχρονης εποχής, ο οποίος σημάδεψε γενιές και γενιές με τα υπέροχα τραγούδια του.

Η βράβευση στην Παναγία Σουμελά που δεν ξέχασε ποτέ!

Ήταν Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, στο 18ο «Συναπάντημα» της Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων (της τρίτης και τέταρτης προσφυγικής γενιάς των Ποντίων) στην Παναγία Σουμελά του Βερμίου, όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε προσκληθεί για να τιμηθεί με το μετάλλιο της Παναγίας.

Μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην ζωή του Βασίλη Καρρά που δεν την ξέχασε ποτέ! Την απονομή έκανε προσωπικά Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Ο αείμνηστος τραγουδιστής είχε συγκινηθεί πάρα πολύ (πίστευε βαθύτατα στην Θεό!) και είχε ευχαριστήσει από καρδιάς για αυτήν την ύψιστη τιμή. Έλαβε το βραβείο, με δάκρυα στα μάτια και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που είχε γεμίσει την αίθουσα.

Δείτε φωτογραφίες από την συγκεκριμένη εκδήλωση:

veriotis.gr