Λάρνακα: Κλείνουν οι δρόμοι για περιφορά Λειψάνων και εικόνας του Αγίου Λαζάρου

559

: Κλείνουν δρόμοι το Σάββατο 16 Απριλίου, στο κέντρο της Λάρνακας λόγω της περιφοράς και της λιτάνευσης των λειψάνων και της εικόνας του πολιούχου Αγίου Λαζάρου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «λόγω της Περιφοράς και Λιτάνευσης των Αγίων Λειψάνων και της θαυματουργού εικόνας του Αγίου Λαζάρου το Σάββατο, 16 Απριλίου, στο κέντρο της πόλης, θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες αφορούν το κλείσιμο δρόμων».

Συγκεκριμένα από τις 7 το πρωί μέχρι και τις δέκα το βράδυ θα είναι κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών. Επίσης από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις δέκα το βράδυ θα κλείσουν η Πλατεία Αγίου Λαζάρου και οι δρόμοι γύρω από αυτήν, τμήμα της οδός Ερμού από τη συμβολή με τις οδούς Γαλιλαίου και Διγενή Ακρίτα και η Οδός Διγενή Ακρίτα.

Ακόμα από τις 4 το απόγευμα μέχρι και τις δέκα το βράδυ κλειστοί θα είναι τμήμα της οδού Κωνσταντίνου Καλογερά από τη συμβολή τις οδούς Σταδίου και Κωστάκη Παντελίδη, η οδός Γαλιλαίου και η οδός Ζήνωνα Δ. Πιερίδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η πρόσβαση και η στάθμευση στις συγκεκριμένες οδούς δεν θα επιτρέπεται και καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Αστυνομίας και στης Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας».

ant1.com.cy