Εκπρόσωπος Τύπου ΔΙΣ για Πάσχα: “Δεν θα γίνονται έλεγχοι, μόνο συστάσεις”

428

: «Δεν θα γίνονται έλεγχοι, αλλά μόνο συστάσεις” τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος χθες…

Μεγάλη Τετάρτη, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Βίδου, αναφορικά με το πως θα εορτάσουμε φέτος το Πάσχα.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος από τη θέση του εκπροσώπου τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σημείωσε χαρακτηριστικά ότι “με τη χαρά του Θεού και την προσοχή όλων μας να ζήσουμε το Πάσχα όπως ορίζει η Εκκλησία”, καθώς, όπως ανέφερε, υπάρχει συνεργασία με τους πιστούς και δεν παρατηρούνται προβλήματα στην τήρηση των μέτρων.

Ο κ. Τιμόθεος τοποθετήθηκε, ερωτηθείς σχετικά, και για το περιστατικό το οποίο συνέβη σε ναό της Καλλιθέας με την άρνηση συσσιτίου σε διεμφιλικό άτομο, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι Αρχιεπίσκοπος έλαβε τη μέριμνα να αποκαταστήσει την τάξη και σημείωσε ότι απέναντι στον άνθρωπο η Εκκλησία βλέπει την εικόνα του Θεού.

Παρακολουθήστε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος στο ακόλουθο βίντεο:

dogma.gr