Ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει ίχνος ελκοπάθειας – Θαύμα Αγίου Εφραίμ

8084

Σεβαστή μας Γερόντισσα, Αισθάνομαι υποχρέωση και δεν μπορώ να ησυχάσω, διότι θέλω να γράψω για ένα θαύμα που έκανε ο Άγιος Εφραίμ σ’ εμένα και στη σύζυγό μου.

Ήταν Κυριακή, 22 Μαΐου 1988, όταν έπαθα γαστρορραγία με πολύ αίμα. Ο αιματοκρίτης είχε κατέβει στα 20. Στις 4-6 έφυγα από το Νοσοκομείο.

Στις 14-6 πήγα στις ακτίνες και μου βρήκαν μέγα αιμορραγικό έλκος στο βολβό του δωδεκαδακτύλου.

Στις 11-7-88 έπαθα γαστρορραγίες ακόμη και έτσι η κόρη μου πήγε στο γαστρεντερολόγο κ. Μπουζάκη και έκλεισε ραντεβού, για να κάνω γαστροσκόπηση, στις 28-7-88, ημέρα Πέμπτη, 8 η ώρα το πρωί.

Εγώ την Δευτέρα το βράδυ και κε βράδυ, Τρίτη και Τετάρτη, έπαιρνα λαδάκι από τον Άγιο Εφραίμ και Αγίασμα. Εδιάβασα και τα θαύματά Του. Έχω κι ένα εικόνισμα του Αγίου Εφραίμ, το οποίο το πήρα μαζί μου.

Την Πέμπτη το πρωΐ σηκώθηκα, παρακάλεσα τον Άγιο Εφραίμ πάλι και έφυγα για τον γιατρό. Επί δύο φορές ο γιατρός προχώρησε με τα όργανα εις το στομάχι και όλο το πεπτικό σωλήνα μέχρι 80 πόντους.

«Ετελείωσε» μου λέει ο γιατρός.

Έβγαλε και δυο φωτογραφίες εις το σημείο όπου οι ακτίνες είχαν εντοπίσει το έλκος. «Λοιπόν» μου λέει ο γιατρός «δεν υπάρχει ίχνος ελκοπάθειας». Αμέσως λέω στο γιατρό ότι ήταν θαύμα Αγίου Εφραίμ.

Δοξασμένο το όνομα του Αγίου Εφραίμ!

Ε.Β. Χανιά

Οπτασίαι και θαύματα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ του Θαυματουργού