Η Αγία Σοφία της Κλεισούρας έκανε το Θαύμα της, το μωρό ζούσε!

11092

Είναι πολλές οι μαρτυρίες για τα Θαύματα που έκανε η Αγία Σοφία της Κλεισούρας η σύγχρονη ασκήτρια που έζησε ζωή μετανοίας, προσευχής, ασκήσεως και σαλότητας στο μοναστήρι της Παναγίας της Κλεισούρας.

Μία γυναίκα βαφτισμένη ορθόδοξη αλλά «άπιστη»… απομακρυσμένη από Τον Θεό. Κάποτε ο Κύριος ευλόγησε την μήτρα της με ένα παιδί. Την 2η μέρα του 5ου μήνα κυήσεως η αδελφή μας δεν είχε καμμιά ένδειξη κινητικότητας του εμβρύου στη κοιλιά της. Δεν έδωσε πολύ σημασία παρ’ ότι το γεγονός την ανησύχησε κάπως…

Την 3η μέρα η κατάσταση παρέμενε ίδια κι έτσι αποφάσισε να επισκεφτεί τον γιατρό της. Έγινε υπέρηχος και ο γιατρός της έδωσε κάποια περιθώρια ζωής του εμβρύου… την επόμενη μέρα ξαναέκανε υπέρηχο αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά.

Ακολούθησε και 3ος υπέρηχος την επομένη κι εκεί αποφάνθηκαν πως το μωρό είχε πεθάνει και θα έπρεπε να προβούν σε αναγκαστική έκτρωση. Νοσηλεύεται λοιπόν και την επόμενη μέρα οι γιατροί θα έκαναν την επέμβαση…

Κάποιος συγγενής της της έδωσε λαδάκι από το καντήλι της Αγίας Σοφίας της Κλεισούρας, σταύρωσε την κοιλιά της και της ζήτησε να προσευχηθεί θερμά.

Την επομένη και πριν μπει στο χειρουργείο για την επέμβαση, η αδελφή μας, ζήτησε να της γίνει προηγουμένως νέος υπέρηχος, έχοντας την πεποίθηση πως κάτι άλλαξε… Η Αγία είχε κάνει το θαύμα Της… το μωρό ζούσε!!!

Η χαρά τους ήταν απερίγραπτη…το παιδί γεννήθηκε κανονικά είναι κορίτσι και βαφτίστηκε στο όνομα της αγίας Σοφία!