Εορταστικός διαγωνισμός: Κερδίστε δώρα αξίας 212 ευρώ

235

Η σελίδα ΙΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ@perivolipanagias σε συνεργασία με το meteorashop.gr και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.meteorashop.gr, χαρίζουν δώρα αξίας 212 ευρώ!!!

Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός

Ο νικητής θα κερδίσει:

🔹️Μία εικόνα της Παναγίας Βηθλεεμίτισσας η οποία είναι κατασκευασμένη απο αγιορείτικο επιχρυσωμένο καμβά και φυσικό ξύλο πεύκο ρόμπολο στο οποίο έχει δημιουργηθεί πελεκητή κορνίζα στο χέρι, διαστάσεων 30×40 εκ.

🔹️Ένα μπουκάλι κρασί ροζέ από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ

🔹️Πέντε κεραλοιφές για ρυτίδες, κιρσούς-φλεβίτιδα, ερεθισμένο δερμα, τσιμπίματα και ακμή-σπυράκια, από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ

🔹️Μία συσκευασία ρίγανη από την Ιερά Μονή Βαρλαάμ

⚠️ Κανόνες συμμετοχής:

🔸️ Ακολούθησε τη σελίδα @meteorashop.gr

🔸️Ακολούθησε τη σελίδα @perivolipanagias

🔸️Κάνε tag 2 φίλους (όσες φορές θέλεις)

📆 Τέλος του διαγωνισμού: 25/12/2022

📆 Η κλήρωση θα γίνει στις 26/12/2022

⚠️ Νικήτρια διαγωνισμού: @stavrosaristea


Meteorashop.gr

To εργαστήριο Ιcons Axion Esti ιδρύθηκε το 1997 κάτω από την σκιά των βράχων των Άγιων Μετεώρων. Στόχος του είναι η κατασκευή βυζαντινών εικόνων με σεβασμό στην χριστιανική βυζαντινή παράδοση και τεχνοτροπία.

Στο εργαστήριο μας κατασκευάζονται βυζαντινές εικόνες υψηλής ποιότητας από άξιους τεχνίτες με αγάπη και πίστη χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία χρόνων και υλικά άριστης ποιότητας. Διαθέτουμε ποικιλία θεμάτων και σχεδίων.

Οι εικόνες από παλιά αποτελούν «παράθυρα στο βασίλειο του Θεού» για την ορθόδοξη πίστη. Σε αυτές απεικονίζονται στιγμές από την ζωή του χριστού, της Θεοτόκου και από την ζωή των αγίων που μας φέρνουν πιο κοντά στον Θεό.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας ενημερώσουμε με μεγάλη μας χαρά για τα θέματα και τα σχέδια που σας ενδιαφέρουν.

Το εργαστήριο βρίσκεται στο 5ο χιλιόμετρο Ε.Ο Τρικάλων-Καλαμπάκας

Τηλ: 6937176277 – 6977517385

www.meteorashop.gr